Доступні тарифи для пенсіонерів та студентів від провідних мобільних операторів

Останнім часом вартість послуг мобільного зв’язку помітно здорожчала. На фоні всезагального незадоволення оператори Київстар, Vodafone та lifecell нагадали своїм абонентам про найдешевші пропозиції, якими можуть скористатись пенсіонери та студенти.
Найбюджетнішим тарифом від Vodafone є Vodafone SuperNet за 165 гривень/4 тижні. За його умовами, мобільний інтернет – безлімітний, так як і дзвінки всередині мережі, а на номери інших мобільних операторів надається 500 хвилин.
До того ж, абоненти мають 50 SMS по Україні.
Тариф "Любов до батьків", який вважається у "Київстар" найдоступнішим, коштує всього 125 гривень/4 тижні. Пакет має безлімітні дзвінки всередині мережі та 50 хвилин на номери інших мобільних операторів.
Крім того, абонентам надається 5 гігабайт мобільного інтернету, а деякі соцмережі взагалі не тарифікуються. Безкоштовно можна підключити Київстар ТБ з пакетом “Легкий” та дивитися базові телеканали.
Найбільшу фінансову вигоду від користування послугами зв’язку отримають абоненти Lifecell. Найдешевший тариф цього оператора зветься «Просто Лайф» і коштує всього 90 гривень/4 тижні. Всередині мережі дзвінки є безлімітними, а на інші мережі надається 300 хвилин.
Для абонентів пропонується 8 гігабайт мобільного інтернету, та нетарифікований мобільний застосунок «Дія». До того ж, якщо абоненти оплатять тариф одразу на рік, то вони зможуть отримати знижку 15%.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment